Bekijk: Zorgverzekering vergelijken op www.ziektekosten-vergelijken.nl

Afgelopen week zag ik een reclame voorbij komen van de zorgverzekering OHRA. Van wat ik al wist is dat OHRA een erg goede zorgverzekering is. En dat zij fantastische service aanbieden. Ik besloot eens op het internet te gaan kijken voor zorgverzekeringen. Ik wou graag weten hoe ik zorgverzekeringen kon vergelijken en zag toevallig een titel genaamd Zorgverzekering vergelijken op www.ziektekosten-vergelijken.nl.

Toen ik op de site ging surfen zag ik al heel snel dat het een duidelijke site is met diverse zorgverzekeringen. Die natuurlijk worden vergeleken door de website zelf. Momenteel zit ik zelf bij Besured en wil ik gaan veranderen van mijn zorgverzekering.

gezondheid-icon

Zorgverzekering vergelijken

Op Zorgverzekering vergelijken op www.ziektekosten-vergelijken.nl zag ik toevallig dat OHRA goedkoper was geworden met 12 euro. Op dat moment realiseerde ik me dat OHRA een perfecte zorgverzekering voor mij is. Omdat je een vrije zorgkeuze hebt en je een redelijke eigen risico bedrag krijgt. Als ik dit zou vergelijken met de zorgverzekering waarmee ik nu zit bespaar ik een groot aantal geld. Plus ik krijg een betere pakket voor minder geld!

Contact

ohra logo

Ik besloot om OHRA dezelfde dag nog te gaan bellen nadat ik de website heb bekeken. Ik wist al van OHRA dat ze een klantvriendelijke klantenservice hebben en dat bleek ook uit onze telefoongesprek. Al mijn vragen werden netjes beantwoord en ik kon goed overweg met de klantenservice. Ze hebben mij goed geholpen met het overschakelen van mijn zorgverzekering. Volgende maand zit ik officieel bij OHRA!

Jennifer / November 22, 2016 / zorg
Tags: , ,