Do4Africa

Do4Africa regelt mijn stage in Tanzania

Dankzij Do4Africa heb ik een schitterende stage in Tanzania gevonden! Een vriendin van mij is recent met dit bedrijf naar het buitenland gegaan en dit is haar onwijs goed bevallen. Hierdoor heeft het mijn interesse gewekt, al helemaal nadat ik de foto’s heb mogen bekijken. Vrolijke kinderen en dankbare ouders was hetgeen wat er te zien is op de foto’s. Dit wil je dan toch met je eigen ogen bekijken? Aangezien ik nog een plek zocht voor mijn opleiding leek dit mijn beste kans. Zodoende ben ik mijzelf hier verder in gaan verdiepen.

Do4Africa

In contact gekomen en direct geholpen

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar Do4Africa. Ik wilde namelijk mijzelf inschrijven bij dit bedrijf. Hiermee weet ik namelijk zeker dat ik in goede handen ben zodra ik het vliegtuig in stap.

Do4Africa

Gelukkig had ik de website van dit bedrijf vrij snel gevonden en kon ik aan de slag om mijn inschrijving compleet te maken. De borg die zij vragen is bedoeld om de garantie te geven dat je er ook daadwerkelijk aan mee wilt doen. Dat was voor mij geen enkel probleem en mijn stage in Tanzania was geregeld. Overigens kun je hier als vrijwilliger ook aan deelnemen! Zij hebben voldoende mensen nodig om ervoor te zorgen dat iedereen in Afrika goed geholpen wordt.

Jennifer / September 5, 2017 / reizen
Tags: , , , , ,