EBNferro

Een E-sigaret vind je bij EBNferro!

EBNferro

Als je thuis op de bank zit alleen dan verveel je jezelf natuurlijk al vrij snel. Zo ben ik dus begonnen met roken. In verloop van tijd verveelde ik me vaak. Zodoende begon het natuurlijk samen met vrienden stiekem roken. Al gauw word je verslaafd en dan zit je er aan vast. De laatste maanden merkte ik dan ook dat mijn weerstand minder werd. Mijn conditie was beroerd en ik kampte vaak met een keel ontsteking. Ik zelf dacht dat de oorzaak het roken was en de dokter vertelde mij dat er een grote kans is, dat roken inderdaad de aanstichter is voor mijn fysieke problemen. Vandaar dat ik een kijkje nam op het internet en via het internet kwam ik terecht bij een E-sigaret op de website van EBNferro. Zelf had ik nog nooit gehoord van een E-sigaret. Vandaar dat ik nieuwsgierig was en een verdere kijk nam in het assortiment van EBNferro!

Elektrische sigaret

Dampen is een stuk gezonder en voordeliger!

Het eerste voordeel van elektrische roken ook wel genoemd dampen is dat het stukken voordeliger is dan het roken van sigaretten. Natuurlijk is geld niet het belangrijkste in deze, maar natuurlijk wel mooi meegenomen. De reden voor waarom ik ben overgestapt van roken naar dampen kan ik jullie heel eenvoudig uitleggen. Simpelweg omdat dampen minder schadelijk is voor het lichaam dan roken!Smaken

Jennifer / October 22, 2015 / Roken
Tags: , ,