tegelmegashop-logo

Een passende tuintegel, natuursteen of keramiek?

De medewerkers van Tegelmegashop.nl doen niets liever dan u begeleiden bij het vinden van de perfect passende tegel. Om u hierbij actief te ondersteunen brengen wij wekelijks artikelen uit op basis van showroom ervaringen, dit keer keuze tussen keramiek en natuursteen voor die perfecte tuintegel.

Laten we beginnen met natuursteen. Natuursteen tegels zijn een ideale oplossing voor het aanleggen van een rustgevende tuin met een natuurlijke sfeer en een warme uitstraling. Deze tegels zijn zeer duurzaam en u kunt hiervan dan ook jarenlang genieten. Natuursteen tegels voor de tuin zijn te verkrijgen in verschillende soorten, zoals bijvoorbeeld graniet hardsteen, travertin, marmer en leisteen. Iedere soort tegel heeft zo zijn charme, maar voor iedere gewenste stijl is een passende tuintegel van natuursteen te vinden.

Naast natuursteen tegels kunt u ook kiezen voor keramische tuintegels. Deze hebben het grote voordeel dat ze krasvast, kleurvast, vorstvrij en maatvast zijn en daarbij nemen ze in tegenstelling tot natuursteen terrastegels geen vuil of vocht op. Ze blijven altijd hun mooie uitstraling behouden en worden niet glad tijdens vochtig weer. Ook deze tegels voor buiten hebben we in verschillende soorten, maten en kleuren. Denk hierbij eens aan tuintegels met een houtlook (keramisch parket), natuursteen look of beton look. Nog een belangrijke opmerking indien u het ook een verschrikkelijke klus vindt ieder jaar om met de hogedrukreiniger uw tuintegels schoon te spuiten; Dit is met keramische tegels in uw tuin niet meer nodig!

Tuintegels bij Tegelmegashop.nl: Wat uw wensen ook zijn, bij Tegelmegashop.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit tuintegels voor een scherpe prijs, zowel van natuursteen als keramiek!

Jennifer / November 25, 2016 / Wonen
Tags: , , ,