Een schaamlipcorrectie ondergaan

Naar mate ik ouder werd groeide de klachten ook in mijn lichaam, met name in mijn schaamstreek deed het ongelooflijk veel pijn. Deze pijn werd op gegeven moment zo heftig dat ik niet meer kon sporten of überhaupt een wandeling maken. Aangezien mijn huisarts het advies had gegeven om een schaamlipcorrectie te ondergaan hoopte ik van deze klachten af te komen. Mijn buitenste schaamlippen zijn namelijk te groot waardoor dit tegen mijn been schuurt, hierdoor krijg ik dan ook een branderige pijn in mijn schaamstreek. Doordat mijn huisarts het advies had gegeven om een kliniek op te zoeken hoopte ik het snel te vinden, langer met deze pijn rondlopen zit ik niet op te wachten!

1

Door op het internet te gaan zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Kliniek Veldhoven. Deze kliniek staat er om bekend wegens het netjes en professioneel uitvoeren van een schaamlipcorrectie. Ook voor borstvergroting – of verkleining is het mogelijk om bij hun aan te kloppen.

schaamlip

Hoe erg kan je zenuwachtig zijn

Ikzelf heb vrij weinig zelfvertrouwen waardoor ik er niet op zit te wachten dat er daar een man deze behandeling uit gaan voeren. Dit heb ik ook aangegeven tijdens het maken van een afspraak. “Uiteraard word u door een vrouw geholpen”, dit voelde voor mij onwijs goed dat ik dit te horen heb gekregen waardoor mijn afspraak gezet kon worden. Bij binnenkomst kon ik me omkleden om op tafel te gaan liggen. Hier werd er goed gekeken naar mijn overtollige schaamlippen. Voor mij was het al duidelijk dat ik deze ingreep moest ondergaan, echter wel zo prettig om van tevoren te weten hoe dat de ingreep verloopt toch?

Jennifer / September 19, 2016 / zorg
Tags: ,