ontruiming

Hulp bij ontruiming woning!

ontruiming woningHelaas maken we het allemaal mee. Het moment dat een belangrijk persoon uit je leven verdwijnt. Dit is dan ook de reden dat ik het vandaag over ontruiming woning ga hebben. Het ontruimen van een woning is helaas ook iets dat erbij hoort. Gelukkig zijn er organisaties die hierbij kunnen helpen en Seniorenhulp is er daar een van.

Ik weet het nog als de dag van gister, mijn oma overleed. Dit was natuurlijk iets waar mijn hele familie kapot van was. Op zo’n moment is het noodzakelijk dat iedereen zijn of haar rust pakt en het verlies gaat verwerken. Op het moment dat de woning nog ontruimt moet worden kan dit niet. Omdat wij ons op het verwerken van het verlies van mijn oma wilden richten besloten we om opzoek te gaan naar een oplossing. Mijn moeder kreeg toen van een goede kennis te horen dat Seniorenhulp er is om de woning te ontruimen. De kennis van mijn moeder had hier positieve ervaringen mee en ze vertelde ons dan ook dat dit een echte aanrader was.

woning ontruimenEen fijne tip!ontruiming

Dankzij deze tip besloten wij om een afspraak met ze te maken. Uiteindelijk besloten we om met dit bedrijf in zee te gaan en dat was een goede keuze. Uiteindelijk is het huis namelijk perfect ontruimt;. De spullen die weg konden zijn nu weg en de spullen die voor ons belangrijk waren zijn naar een opslagplaats gebracht. De nieuwe bewoners konden op tijd in de woning en dat zorgde ervoor dat ons een hoop stress ontnomen werd.

Jennifer / March 1, 2016 / Wonen
Tags: , ,