hypnose Eindhoven

Onder hypnose in Eindhoven

Zoek eens op hypnose Eindhoven en omstreken wanneer jij wilt stoppen met roken! Voor enkele dagen terug was het voor mij klaar. Ik was gereed om te stoppen met roken zodat ik gezonder kan gaan leven. Mijn sigaretten had ik weggegooid en dacht dat ik het wel “even” kon. Nou mooi niet dus, binnen een aantal uren was ik zo aan het snakken naar een sigaret. Balen, poging één mislukt! Op naar een nieuwe poging waarbij het wel gaat lukken! Door eerst op het internet te gaan zoeken naar tips wat ik kan gebruiken hoopte ik sneller te kunnen stoppen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Holistisch centrum Brabant. Dit bedrijf heeft al meerdere mensen geholpen om te stoppen met roken! Zullen zij mij hier ook mee kunnen helpen?

hypnose Eindhoven

Afspraak gemaakt bij dit bedrijf

De interesse die ik had bij dit bedrijf groeide met de minuut. Door onder hypnose in Eindhoven te gaan kun je stoppen met roken. Eigenlijk klinkt dit best gek aangezien het lichaam blijft zoals het is, alleen worden de gedachten anders gezet. Mijn afspraak stond in ieder geval vast en ik was gereed om erheen te gaan. Voor de deur heb ik nog even snel een sigaret gerookt om vervolgens naar binnen te stappen. Mijn behandeling werd netjes uitgelegd en na afloop was ik vrij. Enorm veel rust wat ik heb gekregen dankzij deze behandeling en bovendien heb ik geen sigaret meer aangeraakt!

hypnose Eindhoven

Jennifer / September 22, 2017 / Roken
Tags: , ,