Verbouwen

Toen mijn zus hoorde dat wij gingen verbouwen heeft ze ons eigenlijk meteen doorgewezen naar Verbouwaanvraag.nl. Zelf heeft ze hier een keer dakkapel door laten plaatsen en was hier zo tevreden over. Dus door haar zijn we overgehaald om ook door Verbouwaanvraag.nl ook ons huis te laten verbouwen.

logo-1-300x65

Naar aanleiding van het advies van mijn zus heb ik contact met Verbouwaanvraag.nl opgenomen en gevraagd of zij iemand langs konden sturen om een kijkje te nemen. Ik heb aan de aannemer mijn wensen uitgelegd en we zijn tot de conclusie gekomen dat we de muur tussen de woon en eetkamer er uit gaan slopen om hier dan een geheel van te maken.

Het verbouwen van de woonkamer liep soepel en het is allemaal erg netjes afgehandeld. Het personeel was erg vriendelijk en waren ook erg secuur en voorzichtig, alles werd netjes gemeld en er werd niet iets onverwachts gedaan zonder mij hierover te informeren. De verbouwing was erg nodig en het ziet er nu weer veel beter uit.

Nu nog even alle meubels er terug in. Als dit is gebeurt zijn we helemaal klaar en kunnen we er lekker van gaan genieten. Ook komt de familie nog een kijkje nemen naar hoe het afgehandeld is. Wij zijn in ieder geval erg tevreden .

Verbouwaanvraag.nl is een bedrijf waar je op kan bouwen en waarvan je op aan kan. Tot nu toe zijn wij super tevreden en zijn er van zelfverzekerd dat het allemaal goed komt. Wij raden dit bedrijf zeker aan voor anderen die iets willen laten bouwen of verbouwen.

Jennifer / July 27, 2016 / Wonen
Tags: , ,